VAKIOLEIRI SEINÄJOELLA 25.3.2018

Tanssivuosi 2018 on päässyt hyvin alkuun ja tuleviin kisoihin valmistaudutaan Seinäjoella vakioleirillä Santtu Otsamon ja 10 -tanssin maailmanmestarin Taina Savikurjen opetuksessa.

Leirille ovat tervetulleita kaikkien ikäsarjojen ja taitotasojen tanssijat ja se soveltuu niin vasta-alkajille kuin kevään SM -kisoihin valmistautuville pareille.

Leiri pidetään Seinäjoen Lyseolla osoitteessa Kirkkokatu 7. Kauempaa tulevien on helppo tulla vaikka junalla, sillä asemalta on lyhyt kävelymatka leiripaikalle ja myös keskusta-alueen hotelleihin.

Alustavan aikataulun mukaan A-C ryhmän leiri alkaa klo 11, E-D ryhmä aloittaa klo 13 ja päivä päättyy klo 17. Ohjelma tarkentuu ilmoittautumisajan päätyttyä.

Leirin hinta on 55 €/hlö (A-C) ja 40 €/hlö (E-D). Leirimaksu sisältää tanssitunnit, ohjatun practisen sekä venyttelyt. (A-C ryhmälle 5h 15min ja E-D -ryhmälle 3h 45min.) Maksu maksetaan paikanpäällä käteisellä tai kortilla.

Ilmoittautuminen leirille on jo alkanut! Sitovat ilmoittautumiset 16.3.2018 mennessä sähköpostitse ilmoittautuminen.botafogo@gmail.com.

Laita ilmoittautumiseesi osallistujan nimi sekä kilpailuluokka.

Peruutukset ilmoittautumisajan jälkeen viimeistään 20.3.2018. Tämän jälkeen veloitamme peruutusmaksuna puolet leirihinnasta.

Lisätietoja sähköpostitse johtokunta.botafogo@gmail.com

TERVETULOA LEIRILLE!

Kommentoi:

%d bloggaajaa tykkää tästä: