TANSSI KUIN TÄHDET!

Sunnuntaina 7.10.2018 pääsi tanssimaan tähtien lailla Tanssiurheiluseura Botafogon kokeile vakio- ja latinalaistansseja tunneilla. Lattareiden saloihin opasti Anne Välisaari ja vakiotanssien pyörteisiin johdatteli Santtu Otsamo.

Paikalla olikin oikein mukavasti innokkaita tanssijoita.

Nyt onkin tuhannen taalan paikka aloittaa tanssiharrastus, sillä uudet tanssijat voivat aloittaa alkeisryhmässä harjoittelun heti ja he saavat harjoitella syyskauden loppuun ja tulevan kevätkauden pelkällä kevätkauden hinnalla! Eli loppuvuoden kurssi tulee nyt kaupan päälle 🙂

Aikuisten ja nuorten alkeisryhmä harjoittelee keskiviikkoisin Seinäjoen Lyseolla (Kirkkokatu 7, Seinäjoki) klo 19.30-20.30 Elina Ylisen opastuksessa. Lasten alkeisryhmä harjoittelee Tanssikoulu Wimman salilla (Kisällintie 9, Seinäjoki) sunnuntaisin klo 14.00-15.00. Lapsia ohjaa Janina Peräsalo.

Kurssille ilmoittaudutaan paikan päällä. Mukaan tarvitaan vain innokasta tanssimieltä, mukavat liikkumiseen sopivat vaatteet ja juomapullo. Lisätietoja johtokunta.botafogo@gmail.com.

TERVETULOA MUKAAN TANSSIMAAN!

Kommentoi:

%d bloggaajaa tykkää tästä: