Päävalmentaja Santtu OtsamoKuvahaun tulos haulle santtu otsamo

Santtu on toiminut ammatikseen tanssinopettajana vuodesta 1998. Hän on suorittanut lajivalmentajatutkinnon, IDTA:n licentiate-tutkinnon sekä Suomen Tanssinopettajainliiton ensimmäisen asteen tutkinnon. Päävalmentajamme toimii Suomen Tanssiurheiluliiton vakio- ja latinalaistanssien lajipäälikkönä, sekä on Suomen Tanssiurheiluliiton huippu-urheiluvaliokunnan jäsen. Santtu on kouluttautunut myös pilates -ohjaajaksi.

Botafogossa hän pitää vakiotanssien ryhmä- ja yksityistunteja.

Santtuun voit ottaa yhteyttä: santtu.otsamo@dancecare.fi tai +358 40 504 3823

Kuvahaun tulos haulle mikko kaasalainen

Latinalaistanssien valmentajat Mikko Kaasalainen ja Adrienn Fitori 

Mikko on certifioitu ammattilaisopettaja ja tuomari sekä Bailatino-ohjaaja. Adrienn on lasten opetukseen erikoistunut filosofian maisteri, certifioitu ammattilasiopettaja ja tuomari. Mikko ja Ade ovat parina saavuttaneet useita Suomen mestaruuksia, Pohjois Euroopan mestaruuden sekä vuoden 2015 Latinalaistanssien maailmanmestaruuden.

He pitävät Botafogossa ryhmä- ja yksityistunteja ja tekevät sekä kilpatanssi että latino show koreografioita ja suunnittelevat kilpatanssiasuja.

Latinalaistanssien Valmentaja Anne Välisaari

Torniosta kotoisin oleva Anne on tanssinut kilpatansseja jo 7-vuotiaasta tytöstä asti. Hän on tanssinut useita vuosia Suomen Maajoukkueessa, parhaana saavutuksenaan latinalaistanssien SM-pronssi vuodelta 2009. Opettajana Anne on positiivinen ja kannustava. Hänen tunneillaan vallitsee  rento ja lämmin tunnelma. Anne luotsaa Seinäjoella Tanssikoulu Wimmaa ja Botafogossa häneltä voi ottaa yksityistunteja.

Vakiotanssien Valmentajat Luca Rossignoli ja Merje Styf

Luca ja Merje ovat ammattitanssijoita ja tanssinopettajia. He edustavat Suomea kilpatanssin arvokilpailuissa ja ovat ammattilaisten vakiotanssin maailman huippupareja. Botafogossa he käyvät noin kerran kuukaudessa antamassa yksityistunteja vakiotanssissa.

%d bloggaajaa tykkää tästä: