Valmentajat

Päävalmentaja Santtu OtsamoKuvahaun tulos haulle santtu otsamo

 

Santtu on toiminut ammatikseen tanssinopettajana vuodesta 1998. Hän on suorittanut lajivalmentajatutkinnon, IDTA:n licentiate-tutkinnon sekä Suomen Tanssinopettajainliiton ensimmäisen asteen tutkinnon. Päävalmentajamme toimii Suomen Tanssiurheiluliiton vakio- ja latinalaistanssien lajipäälikkönä, sekä on Suomen Tanssiurheiluliiton huippu-urheiluvaliokunnan jäsen. Santtu pitää myös yksityistunteja.

Santtuun voit ottaa yhteyttä:

santtu.otsamo@dancecare.fi tai +358 40 504 3823

Kuvahaun tulos haulle mikko kaasalainen

Latinalaistanssien valmentajat Mikko Kaasalainen ja Adrienn ”Ade” Fitori 

 

Vuoden 2015 Latinalaistanssien maailman mestari Mikko on moninkertainen latinalaistanssien Suomen mestari ja Pohjois-Euroopan mestari. Hän on certifioitu ammattilaisopettaja ja tuomari. Bailatino-ohjaaja sekä Ryhmä- ja yksityistunnit ja koreografiat.

Vuoden 2015 Latinalaistanssien maailman mestari Adrienn on lasten opetukseen erikoistunut filosofian maisteri. Hän on myös moninkertainen Suomen mestari ja Pohjois-Euroopan mestari. Certifioitu ammattilasiopettaja ja tuomari. Ryhmä- ja yksityistunnit, koreografiat sekä pukusuunnittelu.

 

Latinalaistanssien Valmentaja Anne Välisaari

Torniosta kotoisin oleva Anne on tanssinut kilpatansseja jo 7-vuotiaasta tytöstä asti. Hän on tanssinut useita vuosia Suomen Maajoukkueessa, parhaana saavutuksenaan latinalaistanssien SM-pronssi vuodelta 2009. Opettajana Anne on positiivinen ja kannustava. Hänen tunneillaan vallitsee  rento ja lämmin tunnelma.

Vakiotanssien Valmentajat Luca Rossignoli ja Merje Styf

Luca tai Merje käyvät Seinäjoella noin kerran kuukaudessa antamassa yksityistunteja. Lucan tai Merjen yksityistunneille voit ilmoittautua Nimenhuudossa, lisätietoja Yksityistunnit sivulta.

Valmennuspäivät ovat seuraavat:

Kuvahaun tulos haulle luca rossignoli

13.8. Luca tai Merje

10.9. Luca tai Merje

8.10. Luca tai Merje

4.11. Luca tai Merje

10.12. Luca tai Merje