Botafogo järjestää säännöllisesti ammattilaisvalmentajien yksityisvalmennuksia. Yksityisvalmennukset on tarkoitettu etusijalla kilpaileville tai kilpailemaan aikoville pareille. Myöskin muut parit voivat valmennuksia varata, mikäli aikoja jää täyttämättä. Myös muiden seurojen parit voivat varata yksityistunteja, tosin seuran omat parit ovat etusijalla. Valmennuspäivät on nähtävillä ja varattavissa Nimenhuuto -järjestelmässä. Sinne tunnukset annetaan kaikille seuran tanssijoille. Seuraan kuulumattomat voivat pyytää tunnuksia sähköpostitse johtokunta.botafogo@gmail.com.
Valmentajat suosittelevat, että yksärit olisi hyvä suunnitella pitkäjänteisesti jo etukäteen, heti kauden alussa ja laittaa varaukset ajoissa Nimenhuutoon. Varaus kannattaa aina laittaa siitäkin huolimatta, että päivä näyttäisi jo olevan täynnä. Peruutuksia tulee ja ”ylibuukattu” päivä on myös merkki johtokunnalle lisäpäivien järjestämiseksi.  Neuvoja oman harkka- ja kisakalenterin suunnittelussa kannattaa kysyä valmentajilta tai muilta seuralaisilta.
Nimenhuudossa varaus tehdään kirjoittamalla kommenttiin parin nimi, yksärin kesto ja mahdollinen toivomus aikataulun suhteen. Lisäksi ilmoittaudutaan osallistujaksi kyseiseen tapahtumaan (IN). Aina toivottua aikaa ei pystytä toteuttamaan, jos saman ajan toivojia on useita. Jos varauksia on paljon, voidaan joutua toivotusta kestosta nipistämään. Tunnit pyritään kuitenkin jakamaan mahdollisimman tasapuolisesti kunkin parin tarpeet huomioiden.

Syksyn 2019 yksityistuntipäivät ovat:

Santtu Otsamo: 8.9., 27.10., 24.11.

Mikko Kaasalainen/Adrienn  Fitori: 11.8., 1.9, 29.9.

Anne Välisaari   yksärit varataan suoraan Annelta puh. 040-542 0172 (arkisin klo 10-16) tai tanssiwimma@gmail.com

Luca Rossignoli/Merje  Styf: 1.9., 28.9., 20.10., 10.11., 1.12.

 
%d bloggaajaa tykkää tästä: